„Képzelőerő teremt valóságot” (Richard Wagner)
    HU        EN    

Üdvözöljük a Hungarocom honlapján!

A Hungarocom Híradástechnikai Kft. 1989-ben alakult azzal a céllal, hogy létrejöjjön egy fejlesztés orientált, rugalmas kisvállalat annak érdekében, hogy a felhasználók érdekeit szem előtt tartva, a távközlés és az informatika területén a legjobb és leggazdaságosabb műszaki megoldások születhessenek. A cég valamennyi terméke saját kutatás-fejlesztési tevékenységének eredménye.

Fő termékei és megoldásai a különböző kommunikációfigyelő és archiváló rendszerek, a kommunikációs összeköttetések titkosítására szolgáló berendezések, valamint egyéb titkosszolgálati eszközök. A cég jelentős eredményeket ért el a TETRA rendszer alkalmazásainak fejlesztésében is.

A cég fő ismérve a rugalmasság, a gyors reakció- és problémamegoldó képesség. Ez a tulajdonsága jelentős áttekintéssel és tapasztalatokkal párosul a közcélú távbeszélő hálózatról, az azt alkotó analóg és digitális távbeszélő központokról, azok üzemeltetéséről. Az új IP alapú távközlési technológiák alkalmazásában is jártasságot szerezve válik lehetővé magas szellemi tartalommal rendelkező, innovatív termékek létrehozása.